restaurants heading

Big Horn

images-bighorn-01
images-bighorn-04
images-bighorn-03
images-bighorn-02

Vår Big Horn Steak House restaurant i Trondheim åpnet i oktober 1995, og er i dag en av Trondheims mest populære restauranter. Restauranten ligger i en gammel og ærverdig bygård i Ravnkloa, byens fisketorg, med utsikt over havna.

Restauranten i Trondheim har 128 sitteplasser, samt eget VIP-rom for selskaper opp til 16 personer. På sommeren kan du nyte en saftig biff og kald drikke på vår trivelige uteservering.

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. Vi er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal nyte god service og rask servering.

Vi er stolte av vår store og lojale kundegruppe. Det er totalt 25 Big Horn Steak House restauranter hvorav 24 i Norge og 1 på Gran Canaria (Puerto Rico), Spania.


logo bighorn
BIG HORN

Opening hours:

Monday - Thursday:
3 pm - 10 pm

Friday - Saturday:
3 pm - 11 pm

Sunday: 2 pm - 10 pm


Phone: +47

logo facebook Visit us on Facebook

Web: www.bighorn.no/ravnkloa